Corona-regels

voor de Yoga-lessen en Cranio Sacrale behandelingen 

  • Wanneer je klachten hebt (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk/smaak) wil ik je vragen niet naar de les of behandeling te komen. Gemiste lessen mogen altijd nog worden ingehaald m.b.v. de Online Agenda.
  • We hebben in de zomervakantie de yoga-ruimte groter gemaakt doordat de wand tussen de ‘oude’ praktijk en de yoga-ruimte is weg gehaald. Hierdoor is er meer ruimte tussen de matten ontstaan (ca. 1,5 meter van hoofd tot hoofd). Verder wordt de ruimte zoveel mogelijk geventileerd. Voel je vrij om een mondkapje op te zetten.
  • Na binnenkomst is er de mogelijkheid om in de wachtruimte je handen te desinfecteren. Je hoeft voor de yoga-lessen niet te wachten en mag gelijk de trap op naar de yoga-ruimte lopen. 
  • Graag maximaal drie mensen in de wachtruimte. Bij meer dan drie mensen dus graag even wachten voordat je binnenkomt (evt. een paraplu meenemen bij regenachtig weer).
  • Wanneer je in de yoga-ruimte het belletje van de Koshi-gong hoort, wil ik je vragen je aandacht in stilte naar jezelf te brengen, zodat de les in rust gestart kan worden.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Facebook

Praktijk Marloes van Korven - Yoga & Natuurgeneeskunde

Alternatieve en holistische gezondheidsdienst
278

Praktijk voor Mindfulness Yoga en Cranio Sacraal Therapie

www.inspirerendleven.nl/laat-je-inspireren-door-de-wijze-woorden-van-deze-10-netflix-documentaires/ Toevoeging: Get Organized with The Home Edit. Ik word er toch zo blij van. De eigenaressen zijn hilarisch en ze inspireerden mij enorm om…

Men neme: de zeven belangrijkste energiecentra van de mens. Voeg daar de juiste voedingsmiddelen aan toe, en je hebt een uitstekend recept om jezelf in…

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Kuikseindseweg 5a

5091 TC Middelbeers

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?

2 + 4 =