Corona-maatregelen

voor de Yoga-lessen en Cranio Sacrale behandelingen 

  • Update 25 juni 2021: Vanaf maandag 7 juni 2021 mogen na een half jaar ook de yoga-lessen weer van start gaan. Ook kun je sinds een aantal maanden weer een afspraak maken voor de Cranio Sacrale behandelingen. Graag thuis yoga doen en ontspannen? Klik dan hier voor de Online Yoga.
  • Wanneer je klachten hebt (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk/smaak) wil ik je vragen niet naar de les of behandeling te komen.
  • Na binnenkomst is er de mogelijkheid om in de wachtruimte je handen te desinfecteren.

 

  • Yoga: Graag maximaal vier mensen in de wachtruimte. Bij meer dan vier mensen dus graag even wachten voordat je binnenkomt (neem evt. een paraplu mee bij regenachtig weer).
  • Je hoeft voor de yoga-lessen niet te wachten en mag gelijk de trap op naar de yoga-ruimte lopen. 
  • We hebben in de zomervakantie de yoga-ruimte groter gemaakt doordat de wand tussen de ‘oude’ praktijk en de yoga-ruimte is weg gehaald. Hierdoor is er meer ruimte tussen de matten ontstaan (ca. 1,5 meter van hoofd tot hoofd). Verder wordt de ruimte zoveel mogelijk geventileerd. Voel je vrij om een mondkapje op te zetten. Zelf zet ik tijdens de behandelingen een mondkapje op.

 

Alvast bedankt voor je medewerking.

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Kuikseindseweg 5a

5091 TC Middelbeers

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?

7 + 4 =