Corona-maatregelen

voor de Yoga-lessen en Cranio Sacrale behandelingen 

  • Update 12 januari 2021: Vanaf dinsdag 15 december 2020 vervallen t/m 9 februari 2021 de yoga-lessen en Cranio Sacrale behandelingen. Graag thuis lekker doorgaan? Klik dan hier voor de Online Yoga.
  • Wanneer je klachten hebt (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk/smaak) wil ik je vragen niet naar de les of behandeling te komen.
  • Na binnenkomst is er de mogelijkheid om in de wachtruimte je handen te desinfecteren. 
  • Bij binnenkomst wil ik je vragen een mondkapje op te zetten, totdat je op de yoga-mat bent, waar je hem evt. af mag doen. Voor de behandelingen wil ik je vragen je mondkapje gedurende de hele behandeling op te houden. 

  • Yoga: Graag maximaal vier mensen in de wachtruimte. Bij meer dan vier mensen dus graag even wachten voordat je binnenkomt (evt. een paraplu meenemen bij regenachtig weer.
  • Je hoeft voor de yoga-lessen niet te wachten en mag gelijk de trap op naar de yoga-ruimte lopen. 
  • We hebben in de zomervakantie de yoga-ruimte groter gemaakt doordat de wand tussen de ‘oude’ praktijk en de yoga-ruimte is weg gehaald. Hierdoor is er meer ruimte tussen de matten ontstaan (ca. 1,5 meter van hoofd tot hoofd). Verder wordt de ruimte zoveel mogelijk geventileerd. Voel je vrij om een mondkapje op te zetten. Zelf zet ik tijdens de behandelingen een mondkapje op.
  • Wanneer je (als dat nodig is) in de yoga-ruimte het belletje van de Koshi-gong hoort, wil ik je vragen je aandacht in stilte naar jezelf te brengen, zodat de les in rust gestart kan worden. Alvast bedankt voor je medewerking!

Facebook

Praktijk Marloes van Korven - Yoga & Natuurgeneeskunde

1 week 1 day ago

Lieve mensen, Helaas moeten we de deuren nog even gesloten houden, in ieder geval tot en met 9 februari. Op 2 februari wordt er opnieuw

Praktijk Marloes van Korven - Yoga & Natuurgeneeskunde

1 week 2 days ago

CADEAUTJE: GRATIS MEDITATIE Alsjeblieft, een heerlijke meditatie van 4:47 min. om tot jezelf te komen <3 vimeo.com/273683147/7faa052dc7 Klik hier voor een gratis proefles met yoga-serie

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Kuikseindseweg 5a

5091 TC Middelbeers

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?

11 + 1 =