Ervaringen Mindfulness Yoga

Een ervaring toevoegen? Leuk! Mail dan naar info@marloesvankorven.nl.

|

Tijdens de klankschalenworkshop is er veel losgekomen bij mij. Mijn buik begon te borrelen, maar de dag erna merkte ik ook dat er zeker iets aan de blokkades gedaan is. Het is een perfect moment in het proces waar ik nu in zit. Vele malen dank hiervoor! Ik heb er van genoten.

Malou

|

De workshop Mindfulness Yoga voor onze meiden van tussen de 15 en 20 jaar was absoluut geslaagd. Ik heb alleen maar positieve, chille en ontspannende reacties gekregen. Nogmaals bedankt voor de workshop.

Trainster van internationaal rolschaatsteam RC De oude molen

|
Ik vind de lessen heerlijk, een uurtje yoga geeft me energie en rust tegelijk.  Heel knap Marloes, super goed zoals jij de lessen geeft, nog zo jong en dan al zo bewust bezig. Super.

Ine

|
Lieve Marloes,

Van harte gefeliciteerd!!! Een prachtig jubileum, 5 jaar je prachtige bedrijf! Wat je met zoveel enthousiasme brengt en leidt. Wat je kennelijk ook veel geeft en daarmee heb je veel te geven. Ik geniet ervan mee, heerlijk.

Geniet van deze speciale dag, deze speciale week met alle mensen die je blij maakt en die blij zijn voor jou en met jou 🙂 🙂 🙂 .

Graag tot donderdag!

Groetjes,
Maria

|
Wow, dat voelde echt heel goed!! Ik was al overtuigd van de kracht van yoga, deze les heeft me echt heel erg goed gedaan. Echt onvoorstelbaar en ook niet in woorden te omschrijven dat gevoel. Echt gaaf!

Carmen smste dit spontaan na de les

|
Na een jarenlange yoga-beoefening uitgekomen bij de yoga van Marloes. Hoewel ik gewend ben aan pittige, fysieke (hatha) yoga bevallen de lessen van Marloes die zeer rustgevend zijn mij bijzonder goed!
Een heerlijk rustmomentje in de hectiek van ons bestaan. Echt een aanrader!

Loeki

|
Je website vertaald de sfeer die ik ervaar tijdens de yogalessen. Rust, warmte, met zorg, zorgzaam, inspannend en ontspannend. En altijd jezelf kunnen zijn. Bedankt Marloes voor de mooie inspirerende tekst die je ons meegaf afgelopen donderdag, tijdens de eindmeditatie. Ik neem hem mee naar mijn werk zodat hij weer inspiratie en kracht geeft aan heel veel andere vrouwen. Door mijn drukke werkzaamheden is de yogales, “mijn momentje” van de week.

Sonja

|
Vanwege mijn rugklachten weet ik inmiddels dat het heel belangrijk is dat ik goed in beweging blijf. Maar dan wel “goed”.
Daar heb ik wel een tijd over gedaan, want ik was toch vaak mijn lijf aan het forceren, waardoor ik na het sporten alleen maar meer last van mijn rug had en vaak ook veel spierpijn.
Na een tip van mijn zus ben ik bij Marloes terecht gekomen, en daar ben ik heel blij mee.
Yoga is echt iets voor mij; met de vele oefeningen wordt mijn rug weer soepel, het gaat nu zo goed dat ik ook weer kan tennissen!
Daar komt ook nog bij dat het heerlijk ontspannend is, en de ruimte bij Marloes helpt daar zeker aan mee.

Yvonne

|
Al lange tijd was ik op zoek naar iets, waarbij ik een moment voor mezelf kon vinden. Nu ik sinds enkele maanden yoga volg bij Marloes, weet ik dat dit is wat ik zocht en nodig heb. Tijdens de yoga kan ik me volledig concentreren op de oefeningen, waardoor ik iedere spier in mijn lichaam voel en minder last heb van spanningen in nek en schouders. Wat ik nog het allerfijnste vind is de meditatieoefening. De yoga geeft me zo ontzettend veel rust, dat alle spanning en stress op dat moment van me af valt. Het is verbazingwekkend, dat ik iedere nacht nadat ik yoga heb gevolgd gewoon goed kan slapen. Marloes, dank je.

Helma

|
Sinds najaar 2011 volg ik yogalessen bij Marloes. Heb jaren geleden yogalessen gevolgd in een ander dorp en had deze als heel positief ervaren.
Dus niet helemaal onbekend met yoga ben ik hier begonnen. De start voelde gelijk goed; een uitstekende ruimte voor de lessen, sfeervol en vooral rustgevend ingericht.
Geen gesjouw met matjes en kussentjes want alles is aanwezig. Dat Marloes en haar lesomgeving helemaal in balans zijn is voor mij een goed uitgangspunt voor deze lessen.
Het is geen zweverige yoga, integendeel. De oefeningen worden heel rustig gegeven, maar wel doeltreffend want je voelt dat het iets doet met je lijf. Alles gaat vanuit een goede ademhaling, zonder overdrijvingen en zonder enige competitie voor de cursisten.
De ontspanningsmomenten worden ondersteund door Marloes met simpele meditatieteksten.
Ik vind het fijn dat deze yogadame op mijn pad is gekomen en hoop nog lang van haar lessen te kunnen genieten. Zij is een aanrader!!

Cécile

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Marloes Rombouts - van Korven

Joseph Schulteweg 9

5524 AZ Steensel

 

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?