Ervaringen Cranio Sacraal Therapie

Een ervaring toevoegen? Leuk! Mail dan naar info@marloesvankorven.nl.

 

|

MINDFULNESS WORKSHOP

Het eten was echt heerlijk. Cranio was ook fijn, veel warmte en er werd echt wat in beweging gezet, bijzonder. Yoga en alles heeft mij goed gedaan, kan links nu ook vrijer bewegen, bedankt! Fijne dag en ik zou zeggen tot een volgende workshop.

 

Esther
|

CRANIO SACRAAL THERAPIE

Ik voel me sinds de vorige behandeling echt bevrijd: zoveel beter en rustiger (terwijl je vooral mijn bekken hebt behandeld en ik met klachten kwam voor mijn nek en schouders).

Tijdens de tweede behandeling lag ik pijnvrij op de behandeltafel, terwijl ik dat bijna nooit heb; ik voel altijd wel mijn nek of schouder, echt super fijn.

L.
|
Lieve Marloes,
 
Jij gaf voor je verjaardag een ieniemienie cranio behandeling, maar deze behandeling was voor mij zo bijzonder.
Ik had totaal geen ervaring met Cranio Sacraal.
Ik had meteen na de behandeling het gevoel of mijn tenen aan het dansen waren, zo vreemd.
En ik slaap al jaren geen een nacht door, word altijd rond 03.00 uur wakker.
En na deze behandeling had ik een super nacht, gewoon wakker worden van de wekker, ik wist niet wat me overkwam..
Afgelopen dinsdag heel enthousiast mijn ervaring met de overige dames gedeeld, iedereen was enthousiast over het mooie cadeautje van Marloes.
Heb tijdens de les nog een ieniemienie behandeling gehad,  en heb wederom weer een super nacht gehad.
Dus ieniemienie kan toch iets moois  brengen,
Dank je wel Marloes.
Lieve groetjes,
Marjetta
|

Meisje (6 jaar) zegt na haar tweede Cranio Sacrale behandeling tegen haar mama:
J.: “Ik wou dat Marloes mijn grote zus was.”
Moeder: “Hoezo?”
J.: “Dan kreeg ik lekker iedere dag zo’n behandeling!”

|

Ik voel mij nu zo ‘krachtig’, heb een fijne behandeling gehad. Heb dit mijzelf toch gegund. Ik voelde ook wat stromen in mijn lijf. Ik heb nu weer dat ik een gelukkig gevoel van binnen voel! Dat was echt even weg. (Het genieten). Ik kan eigenlijk al van een kop muntthee genieten. Of een fluitende vogel.

N.

|

Moeder vertelt over haar zoon van 12 die bij mij is geweest voor een Cranio Sacrale behandeling:
“Vrijdag (dag na behandeling) ging het weer veel beter met hem, veel rustiger en hij kan dan ook meer van alles genieten. Ook vanochtend merkte ik dit nog. Normaal heeft hij altijd wat stress voordat hij naar de voetbalwedstrijd gaat en moet ik hem altijd aansporen op tijd klaar te zijn, maar nu was dat niet nodig.”

|

Een moeder met een heel onrustig zoontje van vier jaar mailt me na de eerste behandeling:
“Hij is echt wat rustiger en beter bereikbaar. Woensdag (dag na behandeling van haar zoon) was hij zo ontzettend lief en meegaand, heerlijk.”
En na de tweede behandeling:
“Heerlijk, dat contact met hem nu, dit is genieten! Hij zal geen stilzitter worden, en dat hoeft ook niet, maar je ziet en voelt dat hij meer rust in zijn lijf heeft. Bedankt!”

|
Dankjewel voor de behandeling. Langzaamaan is het beter gegaan en sinds gisteren is mijn eigen energie weer gaan stromen, niet normaal! Ik voel me zo krachtig en heb zoveel ideeën, dit voelt zo rijk!

I. (na haar eerste Cranio Sacrale behandeling)

|
Ik ben weer helemaal terug! Ben weer gegrond en ik weet waar ik mee bezig ben! Heb weer goede zin en alles lijkt weer vanzelf te gaan, zo bizar! Dankjewel in ieder geval! Ook al kon ik tijdens de behandeling niet gronden en is het effect pas na een aantal dagen merkbaar, je hebt me weer helemaal terug op de wereld gezet!
Ga zo door Marloes!! Dankjewel.

Ilona (mooi voorbeeld van iemand die zichzelf even totaal kwijt was en van dat een Cranio Sacrale behandeling ca. 72 doorwerkt)

|
Al ruim twee jaar had ik veel last van mijn spijsvertering, waarvoor ik medicijnen slikte en waarvan ze de oorzaak maar niet konden vinden. Sinds ik twee Cranio Sacrale behandelingen heb gehad heb ik er helemaal geen last meer van en mijn medicijnen niet eens meer aangeraakt! Na de eerste Carnio Sacrale behandeling voelde ik meteen verlichting maar merkte nog wel dat er een tweede behandeling nodig was. De tweede behandeling was erg bijzonder, we merkte beide dat er iets aan het loskomen was en dat was een bijzondere ervaring. Ik ben super blij dat ik na twee jaar eindelijk van mijn buikpijn af ben.

Eva

|
Heb vanmiddag als een gelukkig en zeer tevreden vrouw rondgelopen.
Het voelt goed! Dus het heeft al zeker zijn effect. Bedankt voor de uitleg en nogmaals voor de mooie ervaring vanmiddag. Heeft me heel goed gedaan.

J. (na een eerste Cranio Sacrale sessie)

|
Lieve Marloes, het was erg bijzonder, het voelt echt als een opluchting, wonderlijk….
Wat heb jij een prachtige gave om dat zo teweeg te brengen. Heel erg bedankt voor je geduld en je kundigheid en voor de informatie die je gestuurd hebt.

A. – Bij deze Cranio Sacrale behandeling kwam een onbewuste oude emotie los, waarna haar keelgebied – die al geruime tijd gespannen was – weer ruimer aanvoelde)

|
Na mijn eerste Cranio Sacrale behandeling gaat het zo goed met me! Het is zo raar, maar ik heb me in tijden niet zo relaxed gevoeld. Het lijkt of ik meer van een afstand kan kijken naar dat waar ik me zo gestresst en rot door voelde. Zonder dat ik er moeite voor hoef te doen overigens, het gaat vanzelf. Ik ben helemaal verbaasd.
Ik voelde tijdens de behandeling heel erg dat Marloes met haar gedachten bij mij was. Alleen dat al voelde super. Bedankt!

N.

|
Al 30 jaar is mijn rug mijn ‘zwakke plek’. Sinds ik fiets en aan yoga doe, gaat het al stukken beter, maar zo nu en dan schiet het toch weer in mijn rug. Gisteren heeft Marloes mijn rug behandeld, omdat ik sinds eergisteren heel veel last had van mijn rug. Na de Cranio Sacrale sessie voelde ik meteen al verlichting.
Het gaat nu heel goed en de pijn is weg. Het voelt alleen nog een beetje stijf, dat is alles. Ik begrijp nog niet helemaal hoe het werkt, maar Marloes legde uit dat we door zachte druk en aandacht ontspanning en ruimte hebben gecreëerd bij mijn wervels, waardoor mijn zenuwen nu vrij van druk zijn. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik zo snel van mijn rugpijn af ben. Het is zo fijn dat ik mezelf nu zo vrij kan bewegen! Heel erg bedankt!
G.
|
Eerst kon ik niet zo goed slapen en was ik druk in mijn hoofd.
Ons mam gaat bij Marloes naar de yoga.
En dacht misschien kan Marloes helpen.
Toen ben ik naar Marloes gegaan.
En ik mocht een steentje uit zoeken en ook druppeltjes.
En dan begint ze met de behandeling en ze doet de drukte in mijn hoofd los maken.
en het geeft een rustgevend gevoel ook na de behandeling.
En Marloes verwent je heel erg.
D. (11 jaar)
|
Marloes zie ik als mijn collega. Omdat we hetzelfde doel hebben en dat is op een energetische wijze mensen helpen en gelukkig maken.
Marloes werkt met een hele zachte mooie energie van licht.
En daarin zit eigenlijk maar één ding en dat is Liefde.
Energetisch kan ze daar ontzettend veel mee, wat niet te zien is maar wel te voelen.
Blokkades die energetisch zijn geven je emotioneel veel last.
Die kun je alleen maar op een energetische manier opruimen.
Marloes ruimt die blokkades voor je op. Geniet van haar behandeling.
Yvonne van de Wouw
|
Ben al vanaf mijn 9de jaar scheef vanwege een beenbreuk en daardoor zit mijn lijf van tijd tot tijd van top tot teen vast…
Verschillende therapieën geprobeerd en ik ervaar momenteel hoe heilzaam het is om met zachte hand (van Marloes) souplesse te ontdekken in mijn lijf die ik al lang niet meer heb ervaren.
En… een soepel lijf is een soepele geest! Zo voelt het echt! Ben dus zeer tevreden.
Loeki
|
Al drie jaar had ik pijn aan mijn ruggenwervels. Ik heb daar toen een cranio-sacraal behandeling voor gehad, en sindsdien gaat het stukken beter!
Tijdens de behandeling merkten we beide dat er echt iets aan het loskomen en aan het herstellen was! Ik vind het heel fijn en het helpt echt!
Anke
|
Marloes heeft een hele zachte en voedende aanraking, met respect voor de eigenheid; ze neemt iemand zoals hij/zij is.

Annick (docent Peirsman Cranio Sacraal Academie)

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Marloes Rombouts - van Korven

Joseph Schulteweg 9

5524 AZ Steensel

 

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?