Workshop: Diner – Stilte-wandeling – Yoga – Yoga Nidra – Behandeling

 

 

WORKSHOP: DINER – STILTEWANDELING – YOGA – YOGA NIDRA – BEHANDELING: 19 april 2024 18.00 – 22.00 uur
Hoe kun je het weekend nou beter starten dan met deze volledig-in-de-watten-gelegd-worden-workshop…? Samen dalen we steeds verder af in de stilte…
DINER
Je wordt verwelkomd met een home-made driegangen-diner door mijn lieve mama, binnen of bij mooi weer in de heerlijke tuin. De gerechten zijn gezond en liggen vrij licht op de maag, zodat je er geen hinder van hebt tijdens de wandeling en vooral yoga-les.
STILTE-WANDELING
Daarna gaan we het eten (en onszelf) laten zakken (“uit ons hoofd”) met een stiltewandeling door een prachtig natuurgebied, met op gepaste momenten aandacht voor de zintuigen en een (grondings)meditatie. Geef aandacht aan wat je ziet, hoort, ruikt en voelt. Neem zoveel mogelijk details in je op, want hoe gedetailleerder, hoe minder je gedachten zullen afdwalen en hoe meer je in het hier en nu bent. Je zult merken dat je meer ontspant en er meer rust en ruimte in je hoofd komt.
MINDFULNESS YOGA
Als we terugkomen genieten we van een kopje thee met wat lekkers. Daarna volgt een rustige Mindfulness Yoga-serie (ervaring is niet nodig) van ongeveer een uur, waarbij ik me afstem op de groep en voel wat nodig is (geef gerust aan waar je aan wilt werken).
YOGA NIDRA MET CRANIO SACRALE MINI-BEHANDELING

Hierna volgt een extra lange eindmeditatie (Yoga Nidra), waarbij Marloes iedereen behandelt met zachte, manuele (Cranio Sacrale en Reflexzone) technieken om het zenuwstelsel nog verder te kalmeren, het zelfherstellend vermogen te activeren en eventuele blokkades op te heffen. Cranio Sacraal Therapie is afgeleid van de Osteopathie.

Yoga Nidra betekent Yoga Slaap. Je verlaat de wakkere staat van bewustzijn en gaat naar een diepe slaapstaat, waarbij je toch volledig wakker en alert blijft.

Bij de lange versie van Yoga Nidra hoort het nemen van een doel of besluit voor de komende dag.
Als je ontspannen bent, is je onderbewustzijn ontvankelijker voor positieve gedachten en kun je op een dieper en efficiënt niveau je gedrag veranderen. Pas als je doel en onderbewustzijn op één lijn zitten, kun je dingen veranderen. Vaak willen we wat veranderen, maar besluiten we dit op een moment waarop we ons onrustig voelen, waardoor het onderbewustzijn niet luistert.

Als extra bonus ontvang je een gratis meditatie om ook thuis binnen tien minuten te kunnen ontspannen én maarliefst 25% korting op een eventuele volledige Cranio Sacrale behandeling.
 
Kortom, deze workshop zorgt ervoor dat je in totale ontspanning meer in balans komt.
 
Docent en therapeut: Marloes Rombouts – van Korven
Catering: Jeanne van Korven
Duur van de workshop: van 18.00 (inloop vanaf 17.50 uur) tot ca. 22.00 uur
Datum: Vrijdag 19 april 2024; bij minimaal zes personen gaat de workshop door
Alles wat je nodig hebt voor de yoga & meditatie is aanwezig (dikke, zachte matten, dekens, meditatiekussens en -bankjes; wanneer je op blote voeten mee wilt doen, neem dan een strandlaken mee voor op de mat i.v.m. de hygiëne)
Je investering: €65,- (incl. BTW)
Adres: Praktijk Marloes van Korven, Kuikseindseweg 5a, 5091 TC in Middelbeers
 
Ontvangen ervaring:
“Het eten was echt heerlijk. Cranio was ook fijn, veel warmte en er werd echt wat in beweging gezet, bijzonder. Yoga en alles heeft mij goed gedaan, kan links nu ook vrijer bewegen, bedankt! Fijne dag en ik zou zeggen tot een volgende workshop.” – Esther
 
We streven naar een hoge kwaliteit, waardoor er maar een beperkt aantal mensen deze workshops kunnen volgen (max. negen), dus… klinkt en voelt ‘t goed? Schrijf je dan tijdig in.
 
Kom je ook?

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Marloes Rombouts - van Korven

Joseph Schulteweg 9

5524 AZ Steensel

 

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?