Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal Therapie is een natuurgeneeskundige therapie en afgeleid van de Osteopathie.

Door middel van lichte druk van mijn handen creëer ik meer ruimte voor je zenuwstelsel, waardoor spanningen in je lichaam worden opgelost. Soms zitten bepaalde wervels of schedelbeenderen vast of op een verkeerde plek, die ik los kan maken en naar de juiste plek kan leiden.

Het zenuwstelsel stuurt je hele lichaam én geest aan, waardoor deze weer optimaal kunnen gaan functioneren. Hierdoor is de klachtenlijst waarbij deze therapie helend/verlichtend kan zijn ontzettend divers.

Klik hier voor meer informatie over deze therapie, hier voor ervaringen van cliënten en hier voor een impressie van deze bijzondere therapie.

Facebook

Praktijk Marloes van Korven - Yoga & Natuurgeneeskunde

Alternatieve en holistische gezondheidsdienst
278

Praktijk voor Mindfulness Yoga en Cranio Sacraal Therapie

www.inspirerendleven.nl/laat-je-inspireren-door-de-wijze-woorden-van-deze-10-netflix-documentaires/ Toevoeging: Get Organized with The Home Edit. Ik word er toch zo blij van. De eigenaressen zijn hilarisch en ze inspireerden mij enorm om…

Men neme: de zeven belangrijkste energiecentra van de mens. Voeg daar de juiste voedingsmiddelen aan toe, en je hebt een uitstekend recept om jezelf in…

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Kuikseindseweg 5a

5091 TC Middelbeers

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?

8 + 7 =