Mindfulness Yoga

Bij mij in de praktijk

Bij mij in de praktijk leer je in een sfeervolle ruimte en een kleine groep van maximaal negen personen met bewuste aandacht in het nu te zijn, zodat je even niet hoeft te dubben over het verleden of de toekomst en kunt genieten van het moment, jezelf helemaal accepterend zoals jij bent. Je leert zowel je spieren als je gedachten te ontspannen. Bovendien versterk en open je je lichaam, waardoor je lichaam beter kan functioneren en je je ook geestelijk sterker en flexibeler gaat voelen.

In iedere les komen twee ontspannings/ademhalingsoefeningen aan bod, waarbij de oefeningen mooi nog verder kunnen inwerken op je lichaam en je natuurlijk nog meer tot rust en in balans komt.

Ik vind het belangrijk om me af te stemmen op de groep, zodat elke les op maat gegeven wordt en geen enkele les helemaal hetzelfde is. De oefeningen leg ik allemaal gedetailleerd uit en ik doe ze allemaal  voor.

Klik hier voor algemene informatie over de lessen (handig om door te lezen voor je eerste proefles) en hier als je graag meer wilt lezen over Mindfulness Yoga.

Mindfulness Hatha Yoga is voor iedereen: Versterkende, soepel makende en rustige oefeningen met veel aandacht voor de ademhaling en twee heerlijke ontspannende meditaties. In deze lessen leer je je hoofd rustiger te maken. Hatha Yoga is de meest populaire yoga in het westen en zet je met beide voeten op de grond.

Alle lessen bevatten een mooie balans tussen in- en ontspanning:

  • Rustige losmakende en versterkende oefeningen, zodat je alvast wat meer ‘uit je hoofd’ komt en met je aandacht in je lichaam
  • Meditatie (liggend, maar mag ook zittend)
  • Rustige yoga-oefeningen, maar toch inspannend en versterkend
  • Eindmeditatie (liggend)

Benieuwd of Mindfulness Yoga ook wat voor jou is? Neem gerust geheel vrijblijvend een gratis proefles! Voordat je komt is het handig om hier de algemene informatie over de lessen nog even op je gemakje  door te nemen.

Klik hier voor het lesrooster en vakanties/feestdagen.

Hier vind je de Online Yoga Agenda (enkel toegankelijk voor yoga-abonnees) om je aan of af te melden voor een les. Het stappenplan voor deze gebruiksvriendelijke agenda vind je hier.

(Ps. Laat je niet ‘afschrikken’ door de hoeveelheid aan stappen; als je eenmaal weet hoe het werkt, is het echt heel eenvoudig en kost het erg weinig tijd. Tip: maak een bladwijzer aan op je telefoon (zichtbaar als een soort app), zie het stappenplan).

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Kuikseindseweg 5a

5091 TC Middelbeers

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?

2 + 8 =