Wekelijkse Live Mindfulness Yoga

Bij mij in Steensel

Bij mij in de praktijk (in Steensel – dichtbij Veldhoven, Eersel en Knegsel – en voor workshops ook in Middelbeers) leer je in een sfeervolle ruimte en een kleine groep van maximaal tien personen met bewuste aandacht in het nu te zijn, zodat je even niet hoeft te dubben over het verleden of de toekomst en kunt genieten van het moment, jezelf helemaal accepterend zoals jij bent. Je leert zowel je spieren als je gedachten te ontspannen. Bovendien versterk en open je je lichaam, waardoor je lichaam beter kan functioneren en je je ook geestelijk sterker en flexibeler gaat voelen.

In iedere les komen twee ontspannings/ademhalingsoefeningen aan bod, waarbij de oefeningen mooi nog verder kunnen inwerken op je lichaam en je natuurlijk nog meer tot rust en in balans komt.

Ik vind het belangrijk om me af te stemmen op de groep, zodat elke les op maat gegeven wordt en geen enkele les helemaal hetzelfde is. De oefeningen leg ik allemaal gedetailleerd uit en ik doe ze allemaal  voor.

Mindfulness Hatha Yoga is voor iedereen: Versterkende, soepel makende en rustige oefeningen met veel aandacht voor de ademhaling en twee heerlijke ontspannende meditaties. In deze lessen leer je je hoofd rustiger te maken. Hatha Yoga zet je als het ware met beide voeten op de grond.

Alle lessen bevatten een mooie balans tussen in- en ontspanning:

  • Rustige losmakende en versterkende oefeningen, zodat je alvast wat meer ‘uit je hoofd’ komt en met je aandacht in je lichaam
  • Meditatie (liggend, maar mag ook zittend)
  • Rustige yoga-oefeningen, maar toch inspannend en versterkend
  • Eindmeditatie (liggend)

Benieuwd of Mindfulness Yoga ook wat voor jou is?

Met de onderstaande Online Yoga Agenda, die enkel toegankelijk is voor abonnees, kun je je aan- of afmelden voor een les. 

Ps. Laat je niet ‘afschrikken’ door de hoeveelheid aan stappen; als je eenmaal weet hoe het werkt, is het echt heel eenvoudig en kost het erg weinig tijd. Tip: maak een bladwijzer aan op je telefoon (zichtbaar als een soort app), zie het stappenplan hieronder.

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Marloes Rombouts - van Korven

Joseph Schulteweg 9

5524 AZ Steensel

 

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?