Mindfulness Yoga

Mindfulness Yoga leert je om je lichaam en geest tot rust te brengen.

Mindfulness betekent ‘leven in het hier en nu’. Doelen zijn om anders om te gaan met emoties en gedachten en om minder last te hebben van stress.

Je leert met bewuste aandacht in het nu te zijn, zonder te hoeven dubben over wat er allemaal is gebeurd in het verleden of wat er in de toekomst misschien nog komen gaat.

Stress zet zich vaak vast in het lichaam als spierspanning. Deze spanning zorgt ervoor dat spieren en gewrichten stijf worden. Je leert deze spanning m.b.v. Mindfulness Yoga- en ontspannings/ademhalingsoefeningen los te laten. Door bewust je lichaam tijdens de oefeningen te voelen, kom je automatisch even ‘uit je hoofd’.

Bovendien versterk en open je je lichaam, waardoor je lichaam beter kan functioneren en je je ook geestelijk sterker en flexibeler gaat voelen.

Voor Mindfulness Yoga kun je bij mij zowel online als in de praktijk (in Steensel en in Middelbeers, regio Eindhoven) terecht.

 

Bij mij in de praktijk

In Steensel (gemeente Eersel) kun je bij mij elke week op een vast moment Mindfulness Hatha Yoga doen. Deze yoga is verzachtend en versterkend, met veel aandacht voor de adem en ontspanning. We werken in een kleine groep van maximaal tien personen en in een sfeervolle ruimte. De lessen duren maximaal 65 minuten en bevatten twee meditaties.

 

MINDFULNESS WORKSHOPS

Met veel enthousiasme bieden we met regelmaat zowel in Steensel als Middelbeers diverse ontspannende Mindfulness Workshops aan.

 

Online Mindfulness Yoga met Marloes

Waar en wanneer je maar wilt je lichaam en geest sterk en ontspannen houden, voor een aantrekkelijk tarief (maand- of jaarabonnement). Je kiest zelf hoelang jij wilt én kunt ontspannen. Je kunt complete lessen volgen met een yoga-serie en bijpassende ademhalingsoefening of meditatie. De lessen hebben allemaal een bepaald thema, zoals een fijne nachtrust, rug- en schouderproblemen, loslaten van emoties, versterken en ontgiften.

Al deze series en ontspanningsoefeningen zijn tevens los van elkaar te volgen.

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Marloes Rombouts - van Korven

Joseph Schulteweg 9

5524 AZ Steensel

 

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?