Workshop Yoga, Stilte-wandeling,Klank(schaal)meditatie & Lunch

 

 

WORKSHOP: YOGA, STILTEWANDELING, KLANKMEDITATIE EN LUNCH: vrijdag 27 januari 2023

“Echt een cadeautje voor jezelf”, hoor ik vaak van andere cursisten: even jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van het hier en nu. Mindfulness staat in deze workshop centraal: bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zodat je heerlijk tot rust komt. Samen met mijn mama verzorg ik deze workshop met veel liefde en plezier.

YOGA

We beginnen deze workshop met een heerlijk rustige Mindfulness Yoga-serie (ervaring is niet nodig), waarbij ik voel wat jullie nodig hebben om jezelf weer meer in balans te brengen. Na de les genieten we samen van een glaasje verse gemberthee en iets lekkers van ‘ons mam’.

STILTE-WANDELING

Stilte-wandeling in de omgeving met op gepaste momenten aandacht voor de zintuigen en een (grondings)meditatie. Geef aandacht aan wat je ziet, hoort, ruikt en voelt. Neem zoveel mogelijk details in je op, want hoe gedetailleerder, hoe minder je gedachten zullen afdwalen en hoe meer je in het hier en nu bent. Je zult merken dat je meer ontspant en er meer rust en ruimte in je hoofd komt.

KLANK(SCHAAL)-MEDITATIE 

Hierna volgt een door Marloes gegeven klankmeditatie, met o.a. een klankschaal, rainmaker en Koshi-gongs. Ondertussen bereidt mijn mama haar met liefde zelfgemaakte lunch voor ons, waar we helemaal zen en Mindful van kunnen gaan genieten en de workshop gezellig mee kunnen afronden. 

Bij minimaal zes cursisten gaat de workshop door en er is plaats voor max. tien personen.

Docent: Marloes Rombouts – van Korven
Wandelgids en cateraar: Jeanne van Korven
Duur van de workshop: 4,5 uur, van  9.15 (inloop vanaf 9.00 uur) tot ca. 13.30 uur
Datum: vrijdag 27 januari 2023
Alles wat je nodig hebt voor de yoga & meditatie is aanwezig (dikke, zachte matten, dekens, hoofd- en meditatiekussens), maar voel je vrij om evt. je eigen strandlaken (sowieso als je mee wilt doen op blote voeten), kussen en/of deken mee te nemen
Je investering: €44,- incl. BTW
Adres: Praktijk Marloes van Korven, Kuikseindseweg 5a 5091 TC in Middelbeers
 

Voelt ’t goed?

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Kuikseindseweg 5a

5091 TC Middelbeers

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?

6 + 15 =