Workshop Yin Yoga, Klank(schaal)meditatie & Healing

 

 

ZOMER-WORKSHOP: YIN YOGA, KLANKMEDITATIE EN HEALING/CRANIO – wegens succes herhaald: vrijdag 9 en maandag 12 september 2022 19.30 – 22.00 uur (VOL)

Van alle seizoenen is de zomer het meest yang: de natuur is tot volle bloei gekomen, de dagen zijn lang en het is (meestal) warm. De energie van de zomer is heel erg naar buiten gericht. Iedereen is letterlijk veel buiten, en we laten ons veel zien en horen. Deze energie kan heel aanstekelijk zijn, maar het kan je soms ook vermoeien. Het is een tijd waarin je makkelijk wat oververhit of overprikkeld kan raken.

Voor de balans is het daarom goed om in deze periode ook regelmatig tijd te nemen voor rust, waarbij je de aandacht weer even naar binnen keert. Met een heerlijke Yin-sessie bijvoorbeeld, gekoppeld aan de Hart- en Dunne Darm-meridiaan.

De Hart- en Dunne Darm-meridiaan zijn gekoppeld aan het element vuur en aan de zomer.

De Hart-meridiaan begint bij je borstbeen en loopt via je oksel aan de binnenkant van je arm naar je pink. Wanneer de energie van de Hart-meridiaan goed stroomt, geef je ruimte aan compassie, onvoorwaardelijke liefde en vreugde.

De Dunne Darm meridiaan loopt vanaf je pink langs de zijkant/buitenkant van je arm richting je schouders, waar hij overheen zigzagt, met een vertakking richting het oor. De Dunne Darm staat energetisch voor je vermogen om te kunnen scheiden; wat neem je tot je, wat laat je gaan. 

YIN-YOGA

We beginnen deze zomer-workshop met een heerlijk rustige Yin Yoga-serie (ervaring is niet nodig) van ongeveer een uur, om onszelf weer meer in balans te brengen. De oefeningen, die elk drie tot vijf minuten duren, geven ruimte in ons lichaam en daarmee ook in onze geest en openen ons hartgebied, waardoor ook de liefde weer meer kan stromen.

Tijdens de yoga-serie behandelt mijn collega Jessica van Straten uit Oirschot je energetisch met haar handen.

KLANK- EN HELINGSMEDITATIE 

Hierna volgt een door ons samen gegeven klankmeditatie, met o.a. klankschalen en de Nada (klank) Tarangini (golf), een heel bijzonder snaar-instrument met een ontspannende, zoals de naam zelf al zegt golvende klankbeweging. Ondertussen behandel ook ik je eerst heel kort met Cranio Sacrale technieken en daarna energetisch met mijn handen, zodat je de trillingen van de klankschalen optimaal kunt voelen en niet wordt afgeleid door mijn handen.

De workshop ronden we samen gezellig af met een kruidenthee en een zomerse, gezonde, zelfgemaakte versnapering.

Als extra bonus ontvang je maarliefst 25% korting op een eventuele volledige energetische en/of Cranio Sacrale behandeling door mij.

Bij minimaal zes cursisten gaat de workshop door en er is plaats voor max. negen personen.

Docenten en therapeuten: Jessica van Straten en Marloes Rombouts – van Korven
Duur van de workshop: 2,5 uur, van  19.30 (inloop vanaf 19.20 uur) tot uiterlijk 22.00 uur
Datum: vrijdag 9 en maandag 12 september 2022; lekker ontspannen en tot jezelf komen
Alles wat je nodig hebt voor de yoga & meditatie is aanwezig (dikke, zachte matten, dekens, hoofd- en meditatiekussens), maar voel je vrij om evt. je eigen strandlaken (sowieso als je mee wilt doen op blote voeten), kussen en/of deken mee te nemen
Je investering: €29,50 incl. BTW (introductie-prijs – eventuele vijftig centjes om te wisselen zijn aanwezig)
Adres: Praktijk Marloes van Korven, Kuikseindseweg 5a 5091 TC in Middelbeers
 

Voelt ’t goed?

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Marloes Rombouts - van Korven

Joseph Schulteweg 9

5524 AZ Steensel

 

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?