Informatie Kinderyoga 

 

Bedankt voor je belangstelling voor de Kinderyoga bij mij. Hieronder vind je meer informatie over de lessen.

ALGEMENE INFORMATIE

  • Eerste les is een gratis proefles.
  • Lesduur: 45 minuten, van 15.30 – 16.15 uur. Op dinsdag voor kids van 7 t/m 11 jaar en op donderdag voor kids van 4 t/m 7 jaar. Graag om 16.15 uur je kind weer ophalen en plaatsnemen in de wachtruimte of behandelruimte (wanneer er niet voldoende ruimte is in de wachtruimte).
  • Soort kleding: soepel zittende kleding waarin je je fijn voelt (zoals een legging, flared broek of trainingsbroek). Neem in de winter ook wat warms mee, zoals een vest. Het is de bedoeling sokken aan te doen i.v.m. hygiëne voor de medeleerlingen. Je kunt het beste thuis je yogakleding al aandoen, maar je kunt ook altijd in de praktijk (wanneer ik geen cliënt aan het behandelen ben) of toilet (door het gordijn en dan links) jezelf omkleden. Verder hoef je niets mee te nemen.
  • Het adres is: Joseph Schulteweg 9, 5524 AZ in Steensel. De entree van de yoga-ruimte en praktijk (beiden op de begane grond) bevindt zich aan de linkerzijde van de garage (rechts van het woonhuis). De deur van de wachtruimte is open. Hier mag je je schoenen alvast uitdoen. Het fijnste is om enkele minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn, zodat je je op je gemak kunt voorbereiden op de les. Als je te laat komt, graag vóór aanvang van de les even een berichtje; dan weet ik dat er nog iemand komt. Parkeren kan in de parkeervakken in de straat of achter onze auto’s op de oprit.
  • Lesgeld (abonnement/losse lessen) wordt via een betaalverzoek per maand/kwartaal voldaan.
  • Abonnement met wekelijkse lessen: € 7,- per les. Een abonnement is maandelijks (per kalendermaand) opzegbaar. Bij opzegging loopt je abonnement per de eerste dag van de eerstvolgende kalendermaand dus af. Je vaste plaats kan ik dan uiteraard niet vrij houden. Wanneer de les geannuleerd wordt door de docent, wordt het lesgeld verrekend met de eerstvolgende factuur.
  • Losse lessen: € 8,50 per les (incl. BTW).  
  • Keertje verhinderd? Het zou fijn zijn als je jezelf afmeldt via de Online Agenda. Hiervoor ontvang je na inschrijving een gebruikersnaam en wachtwoord. De lessen mogen na beëindiging van je abonnement nog tot max. twee maanden worden ingehaald (indien er plek is).
  • In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Hieronder vind je andere lessen die komen te vervallen. 

 

UITLEG YOGAVORM

Ik combineer Hatha met Mindfulness Yoga. Hatha-oefeningen zijn fysieke, versterkende en soepel makende oefeningen. Mindfulness laat je  Ook besteden we aandacht aan hoe je bij jezelf kunt blijven, temidden van alle prikkels van alledag. Je mag lekker jezelf zijn en de oefeningen naar je eigen mogelijkheden uitvoeren, zonder te hoeven presteren.

Mindfulness leert je in het hier en nu te zijn, zodat je niet zo ‘in je hoofd’ hoeft te zitten en jezelf te accepteren zoals je bent.

Gun jezelf de tijd om te wennen aan de lessen en om te leren ontspannen.

Graag op de hoogte blijven van de nieuwste blogs en ons aanbod? Like ons dan op Facebook: 

 

THUIS OOK ONTSPANNEN? ♥ Hier vind je meer informatie en een gratis proefles met ontspanningsmeditatie:

 

Groetjes en tot snel,

Marloes