Workshop Yoga & Klank(schaal)meditatie met behandeling

 

 

WORKSHOP:  YOGA & KLANKMEDITATIE  MET MINI-BEHANDELING (vrijdag 19 januari 2024, 19.30 – 21.30 uur, Steensel)
Een avondje echt tijd voor jezelf, om het weekend extra ontspannen in te gaan…
 
YOGA

We beginnen deze workshop met een heerlijk rustige Mindfulness Yoga-serie (ervaring is niet nodig). Hierbij stem ik me af op de groep en voel ik wat jullie nodig hebben om jezelf weer meer in balans te brengen.

KLANK(SCHAAL)-MEDITATIE MET MINI-BEHANDELING

Hierna volgt een extra lange door mij, Marloes, gegeven klankmeditatie, met o.a. klankschalen, een Feng Gong, oceandrum, regenmaker en Koshi-gongs. Marloes behandelt je ook kort met ontspannende Cranio Sacrale en/of voetreflextechnieken, om extra diep te kunnen ontspannen.

Belangrijk: Omdat je lichaam voor ca. 70% uit water bestaat, worden de trillingen van de instrumenten hierdoor goed door je lichaam geleid, en kunnen ze je helpen om eventuele blokkades in je lijf op te ruimen. Drink daarom, net zoals na elke yoga-les, voldoende water, om de vrij gekomen afvalstoffen af te voeren.

We ronden deze workshop gezellig samen af met een gezonde kruidenthee en wat homemade lekkers.

Bij minimaal zes cursisten gaat de workshop door en er is plaats voor max. negen personen.

Docent: Marloes Rombouts – van Korven
Duur van de workshop: van  19.30 (inloop vanaf 19.15 uur) tot 21.30/21.45 uur
Datum: vrijdag 19 januari 2024
Draag soepel zittende kleding waarin je je fijn voelt. Neem evt. anti-slipsokken mee, maar dit is niet persé nodig (er ligt een anti-slipmat op de dikkere mat, maar deze werkt niet voor iedereen voldoende) en je kunt ze ook lenen als je wilt (in de kast in de wachtruimte; onderin vind je een mand waar je ze na gebruik in mag doen).
Alles wat je verder nodig hebt voor de yoga & meditatie is aanwezig (dikke, zachte matten, dekens, verzwaarde oogmaskers, hoofd- en meditatiekussens), maar voel je vrij om evt. je eigen strandlaken/yogahanddoek (sowieso als je mee wilt doen op blote voeten), kussen en/of deken mee te nemen. 
Je investering: €29,- incl. BTW
 

Voelt ’t goed? 

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Marloes Rombouts - van Korven

Joseph Schulteweg 9

5524 AZ Steensel

 

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?