Workshop Yin Yoga, Meditatie (Yoga Nidra), Behandeling en Lunch

 

 

WORKSHOP YIN YOGA, MEDITATIE (YOGA NIDRA), CRANIO SACRAAL THERAPIE EN AMBACHTELIJKE LUNCH
We beginnen de workshop met een heerlijk zachte en reinigende Yin Yoga-serie (ervaring is niet nodig) van ongeveer een uur. De oefeningen, die elk drie tot vijf minuten duren, balanceren je emoties, brengen je zenuwstelsel tot rust en realiseren ruimte en een diepe ontspanning in je lijf.
Hierna volgt een extra lange eindmeditatie (Yoga Nidra), waarbij Marloes iedereen behandelt met zachte, manuele (Cranio Sacrale) technieken om het zenuwstelsel nog verder te kalmeren, het zelfherstellend vermogen te activeren en eventuele blokkades op te heffen. Cranio Sacraal Therapie is afgeleid van de Osteopathie.
De workshop ronden we samen gezellig en lekker af met een kopje thee, een gezond ‘soepke’ met pure, lokale seizoensgroenten (vegetarisch en gemaakt door mijn mama; ook evt. ter plaatse te koop in weckpotten) met brood en smeersels, een salade en een zelfgemaakt hartig hapje met kip van de poelier.
Als extra bonus ontvang je een gratis bijpassende mp3-meditatie om ook thuis binnen tien minuten te kunnen ontspannen én maarliefst 25% korting op een eventuele volledige Cranio Sacrale behandeling.
Deze workshop zorgt ervoor dat je in totale ontspanning meer in balans komt, waardoor je maximaal voorbereid bent op het mooie weer! Laat dat zonnetje maar komen 🙂
We streven naar een hoge kwaliteit, waardoor er maar een beperkt aantal mensen deze workshops kunnen volgen (max. zeven), dus… klinkt en voelt ‘t goed? Schrijf je dan tijdig in (Al interesse? Laat het me gerust weten, dan plannen we een nieuwe datum).
Docent en therapeut: Marloes Rombouts – van Korven
Duur van de workshop: drie uur, van 10.00 (inloop vanaf 9.50 uur) tot ca. 13.30 uur.
Datum: Nog onbekend; interesse? Stuur gerust alvast een berichtje contactformulier of via info@marloesvankorven.nl
Alles wat je nodig hebt voor de yoga & meditatie is aanwezig (dikke, zachte matten, dekens, meditatiekussens en -bankjes; wanneer je op blote voeten mee wilt doen, neem dan een strandlaken mee voor op de mat i.v.m. de hygiëne)
Je investering: €49,50 incl. BTW; soms breiden we deze workshop uit met vooraf een Stilte-wandeling naar het Wit Holland (een ven op loopafstand van de praktijk); dan is het bedrag: €59,50
Adres: Praktijk Marloes van Korven, Kuikseindseweg 5a 5091 TC in Middelbeers
Hier vind je meer informatie over de Cranio Sacraal Therapie
Ontvangen ervaringen:
“Oooh wat was het fijn, echt een cadeautje voor jezelf.”
“Lieve Marloes, bedankt voor vandaag! Het was een hele fijne ochtend, bijzonder hoe er van alles loskomt door de fijne omgeving, fijne houdingen, behandeling en info die je ondertussen geeft. Daarna nog een hele lekkere lunch, was een hele fijne afsluiter.” – A.
Voelt ’t goed?

Social Media

 

Contactgegevens

 

Praktijk Marloes van Korven

Kuikseindseweg 5a

5091 TC Middelbeers

06-13308561

info@marloesvankorven.nl

Praktijk Marloes van Korven

Afspraak maken? Of vragen?

2 + 9 =